Cliëntenraad
Halte Werk

UITNODIGING

 

Cliëntenraad Halte Werk organiseert Wegwijsbeurs 2.0:

een uitje voor het hele gezin

 

De Cliëntenraad Halte Werk (CRH) organiseert op zaterdag 1 april van 13.00 tot 17.00 uur de Wegwijsbeurs 2.0 in HAL 25 aan de Pettemerstraat 15, Alkmaar-Overstad.

 

Het is een aantrekkelijke informatiemarkt voor het hele gezin. Maar liefst 43 organisaties en bedrijven, die van belang kunnen zijn voor mensen met een laag inkomen, zijn aanwezig.

 

Verder zijn er diverse leuke activiteiten voor de jeugd. Je kunt pizza bakken, een animatiefilmpje leren maken, met anderen een kunstwerk maken of knutselen. Voor kinderen is er een ijsje.

 

De CRH komt op voor de belangen van mensen die het financieel (even) wat minder hebben.

De Cliëntenraad wil bevorderen dat deze groep, ondanks het lage inkomen, deel kan (blijven) nemen aan de samenleving.

Dit doet de CRH onder andere door te wijzen op regelingen en voorzieningen die dit helpen mogelijk te maken. Het blijkt dat er veel te weinig gebruik wordt gemaakt van voorzieningen en regelingen zoals de minimapassen, bijzondere bijstand, toeslagen voor huur en zorg, vrijstelling van gemeentelijke belastingen, het Jeugdsport- en Cultuurfonds voor kinderen t/m 17 jaar enzovoorts. Ook wil de CRH wijzen op onder meer de sociaal raadslieden, sociale winkels, de voedselbank en de bibliotheek. Eigenlijk teveel om op te noemen.

 

Daarom organiseert de CRH op 1 april 2017 van 13.00 tot 17.00 uur de Wegwijsbeurs 2.0 in HAL 25.

 

O ja, de toegang is gratis.

 

secretariaat

Cliëntenraad Halte Werk (CRH)

De Friese Poort 124, 1823 BT  Alkmaar

Mailadres:

www.facebook.com/clientenraadhaltewerk         

Telefoon: 0645158630

HAL 25 | Pettemerstraat 15 | Alkmaar-Overstad | let op: geen pin | geen tabak | honden worden niet toegelaten | www.hal25.nl & Bureau Dynamiek