mr. F.J.J. (Frans) Baars

Advocaat


Advocaat en mediator Frans Baars is sedert 1981 advocaat bij Advocatenkantoor Oudegracht te Alkmaar. Frans heeft jarenlange ervaring en kan daardoor op veel rechtsgebieden worden ingezet. Als advocaat en als Mediator.
Hij is in het bijzonder gericht op het zo veel als mogelijk onderling oplossen van geschillen. De gang naar de rechter wordt als laatste overwogen maar is soms noodzakelijk. In dat geval procedeert hij vastberaden en stevig.

Meer info
Advocaat en mediator Frans Baars (1956) is sinds 1981 advocaat bij Advocatenkantoor Oudegracht.

mr. A. (Annet) Koopsen

Advocaat


Na haar studie psychologie (kandidaats ) en rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam is advocaat Annet Koopsen werkzaam geweest bij de Stichting Rechtsbijstand Asiel en het Bureau voor Rechtshulp (later advocatenkantoor) te Amsterdam. Sinds 2004 is zij advocaat en sinds 2007, als advocaat werkzaam bij Advocatenkantoor Oudegracht te Alkmaar.

Meer info
Advocaat Annet Koopsen is sinds 2007 werkzaam bij Advocaten- kantoor Oudegracht.

mr. A. (Arno) van Deuzen

Advocaat


Advocaat Arno van Deuzen is op 1 juli 2010 toegetreden tot advocatenkantoor Oudegracht te Alkmaar. Arno van Deuzen is als advocaat reeds meer dan 30 jaar actief op het gebied van het arbeidsrecht en de sociale zekerheid (in de sociale advocatuur en binnen de FNV).

Meer info
Advocaat Arno van Deuzen is op 1 juli 2010 toegetreden tot advocatenkantoor Oudegracht.

mr. J.S. (Ineke) Vos

Advocaat


Tijdens haar studie Nederlands Recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam heeft zij gewerkt als gerechtssecretaris van de familiekamer bij de rechtsbank Middelburg en Gerechtshof ‘s –Gravenhage. Na haar afstuderen (cum laude) is Ineke Vos als familierecht advocaat gaan werken bij Höcker Rueb en Doeleman advocaten (thans Höcker Advocaten) te Amsterdam.

Meer info
Advocaat en mediator Ineke Vos is sinds 1991 werkzaam in het familierecht.

mr. J.A. (Joke) van der Lem

Advocaat


Advocaat Joke van der Lem is sinds 1998 werkzaam als advocaat. Per 1 maart 2017 werkt zij bij Advocatenkantoor Oudegracht. Joke was lid van de maatschap Kiers Advocaten & Mediators en daarna had zij een eigen kantoor in het arrondissement Zwolle. Bij Advocatenkantoor Oudegracht keert zij terug naar haar roots in Alkmaar. U vindt in haar een betrokken pleitbezorger aan uw kant. Een die voor u opkomt, u steun geeft met deskundig advies en proactief is. Haar kwaliteit is gebaseerd op ruime ervaring en specialisaties.

Meer info
Advocaat Joke van der Lem is gespecialiseerd in:
- Strafrecht
- Slachtofferrecht
- Jeugdbeschermingsrecht
- Psychiatrisch Patiëntenrecht

mr. H. (Hannah) Ruder

Advocaat


Advocaat Hannah Ruder heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar master Privaatrechtelijke rechtspraktijk aan de Universiteit van Amsterdam heeft zij bij meerdere kantoren stages gelopen, waaronder Spong advocaten. Sinds april 2016 is zij verbonden aan Advocatenkantoor Oudegracht.
Zij voert een algemene praktijk met de nadruk op het personen- en familierecht. Zij heeft ook expertise in de behandeling van zaken met internationale aspecten.
U vindt in haar een betrokken en gedreven advocaat, die er haar uitdaging in vindt de meest lastige juridische kwesties tot een goede oplossing te brengen.

Meer info
Advocaat Hannah Ruder is gespecialiseerd in:
- Personen- en familierecht

mr. F. (Froukje) Reith

Advocaat


Froukje is tijdens haar studie Nederlands Recht bij UWV gaan werken als medewerker bezwaar en beroep. Zij heeft daarna 13 jaar bij CNV Dienstenbond en Klaverblad Rechtsbijstand gewerkt als procesjuriste in sociaal zekerheidsrecht en arbeidsrecht. Sinds 2016 is zij advocaat in Alkmaar. Zij heeft 3 jaar bij Advocatenkantoor Kerstin Hopman gewerkt. Sinds 1 oktober 2019 is zij verbonden aan advocatenkantoor Advocatenkantoor Oudegracht.

Meer info
Advocaat Froukje Reith is gespecialiseerd in:
- Arbeidsrecht
- Sociaal-zekerheidsrecht

Meer weten over ons advocatenkantoor?


Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Contact