Mr. K.G.O (Kwaku) Afriyieh

Advocaat


Bent u op zoek naar een advocaat in Alkmaar en omgeving, een advocaat in Noord-Holland of daarbuiten die als geen ander heel goed bekend is met de wereld van gemeenten en andere overheden? Die bekend is met de zakelijke belangen van ondernemingen versus de overheid?

Neem direct contact op met advocaat Kwaku Afriyieh. Er zijn namelijk heel weinig advocaten in Alkmaar en omgeving die gespecialiseerd zijn in het aanbestedingsrecht, bouw(contracten)recht, en het bestuursrecht die het overheidsdomein goed kennen.

Kwaku Afriyieh heeft namelijk een carrière van acht jaar achter de rug als jurist bij een grote gemeente en beoefende daar deze drie specialisaties uit. Daarnaast heeft hij als ondernemend jurist bedrijven, waaronder ingenieursbureaus, bouwbedrijven en ook (semi)overheden bijgestaan. Hij begrijpt als geen ander wat de belangen van partijen zijn.

Bent u bezig met een inkoop- en aanbestedingstraject en zou u gebruik willen maken van strategisch juridisch advies? Of schrijft u in voor een aanbesteding? Heeft u vragen over de uitvoering van het contract? Is een vergunning afgewezen? Wordt er gehandhaafd omdat u niet aan bepaalde wettelijke of vergunningsvoorschriften voldoet? Heeft u als projectontwikkelaar een (intentie)overeenkomst met een gemeente, maar de gemeente komt daarop terug? Vraagt u zich af of een samenwerking tussen u als private partij met een aanbesteder aanbestedingsplichtig is? Neem direct contact met hem op, u kunt bij hem als advocaat direct terecht voor een gratis intakegesprek.

Hij heeft een open houding, maar wel een no-nonsens mentaliteit, veel positieve energie en zeer resultaatgericht. Een doorzetter, ondernemend en gaat door waar andere advocaten het voor gezien houden. Verder is hij kritisch en goed in onderlinge verhoudingen, snel en treedt daadkrachtig op. Met deze persoonlijke eigenschappen behaalt hij regelmatig de beste resultaten voor zijn cliënten.

SPECIALISATIES

 • Aanbestedingsrecht (aanbesteding van werken, leveringen en diensten)
 • Vastgoed: bouwrecht (grond-, weg- en waterbouw, burgerlijke en utiliteitsbouw, de tuinbranche) en huurrecht
 • Bestuursrecht (bouwgerelateerd, zienswijze of beroep tegen vaststelling bestemmingsplan, vergunningen en handhaving)

Huidige lidmaatschappen en nevenfuncties:

 • Lid vereniging van aanbestedingsrecht
 • Lid vereniging van bouwrecht
 • Lid vereniging van bestuursrecht
 • Praktijkdocent aanbestedingsrecht en contracten (NCOI)
 • Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u rechtstreeks contact opnemen met Advocaat Kwaku Afriyieh.

  Advocaat Kwaku Afriyieh


  Neem contact op voor het maken van een afspraak.

  Contact